Despre noi

INFINIT – servicii funerare complete!

In clipe de tristete si durere firma noastra de pompe funebre INFINIT din Craiova, va ofera servicii funerare de calitate prestate cu bun simt si discretie de echipa noastra de profesionisti, mereu atenti la nevoile si cerintele dumneavoastra. Cu o vasta experienta acumulata in domeniu,firma INFINIT Craiova va poate ajuta sa treceti peste aceste momente delicate din viata dvs. oferindu-va un serviciu funerar complet, ireprosabil, executat cu profesionalism si seriozitate!

De 10 ani oferim servicii funerare !

Cu o experienta vasta de mai bine de 10 ani Servii Funerare INFINIT Craiova este una dintre cele mai vechi firme de servicii funerare/ pompe funebre din Craiova.

In clipe de tristete si durere, cu bun simt si discretie, suntem mereu atenti la nevoile dumneavoastra.

De ce ai alege Servicii Funerare INFINIT ?

● Oferim consultanta gratuita la orice moment din zi 24 de ore din 24 .
● Oferim servicii de calitate pentru ca devizul nostru motivational este de a castiga in primul rand multumirile si respectul dumneavoastra.
● Suntem o firma de pompe funebre care isi desfasoara activitatea in mod real si nu suntem prezenti doar in mediul virtual.
● Dispunem de o logistica buna si acoperim toata raza orasului Craiova. Activitatea noastra de transport funerar se realizeaza in conformitate cu Legea 92/2007 .
● Personalul firmei de pompe funebre Funerare INFINIT este calificat si devotat prestarii serviciilor la un nivel foarte ridicat de seriozitate.
● Avem pachete de servicii funerare, dar pentru ca fiecare are nevoile sale va putem oferi un pachet asa cum il doriti dumneavoastra.
● Serviciile noastre sun evaluate corect si oferite clientilor la un pret corect.tatis