Servicii Funerare INFINIT

Servicii funerare complete NON STOP

Oferim pachetul complet de servicii funerare

Constatarea decesului de catre medic

In momentul in care s-a produs nefericitul eveniment, respectiv decesul unei rude, persoane dragi, prieten sau cunostinta este necesara constatarea decesului de catre un medic care va elibera Certificatul Medical de Constatare a Decesului.
Constatarea decesului se poate face de catre medicii cu drept de libera practica cu care colaboram sau de catre medicul de familie unde pacientul este inscris, dar numai in urma examinarii si identificarii in baza unui document de identitate, a persoanei decedate si doar in cazul in care nu exista suspiciuni cu privire la cauzele decesului.

Transport funerar

Serviciul de transport funerar include: transportul sicriului la domiciliu sau spital, transportul persoanei decedate la biserica sau capela si transportul funerar la cimitir.
Transportul funerar este efectuat numai de catre persoane autorizate cu masini funerare autorizate la standardele UE. Transportul persoanei decedate se face in conditii optime de pastrare si igiena.
Serviciul funerar de transport se asigura gratuit in Craiova si contra cost in orice alta localitate de pe teritoriul tarii sau al UE.
Pentru asigurarea serviciului de transport funerar sunt necesare urmatoarele documente:
Adeverinta de inhumare;
Certificat de deces;
Certificat de imbalsamare;
Adeverinta de la DSP pentru transportul funerar.
Repatriem persoane decedate din strainatate, respectiv cetateni straini care au decedat pe teritoriul Romaniei. Venim in sprijinul familiilor indurerate, oferind consultanta in ceea ce priveste demersul repatrierii decedatului

Imbalsamarea

Imbalsamarea este un procedeu medical ce are scopul de a prezerva corpul persoanei decedate din momentul decesului pana la funeralii, oferindu-i un aspect cat mai natural.
Imbalsamarea efectuata cat mai repede dupa survenirea decesului poate oferi celor indoliati posibilitatea de a fi cat mai mult timp alaturi de persoana pierduta. In urma efectuarii procedurii de imbalsamare se elibereaza Certificatul de Imbalsamare, document obligatoriu pentru transportarea sicriului si depunerea acestuia la capela.

Inchiriere catafalc

Manipularea sicriului presupune deplasarea si transportul de la domiciliu la masina de transport funerar, de la masina la capela sau la biserica unde se oficiaza slujba si de la masina la cimitir pana in momentul preluarii acestuia de catre personalul cimitirului spre locul de veci.

Organizari Parastase

Pentru pomenirea mortilor, organizam parastase, slujbe de pomenire si pomeni prin care sa va puteti arata grija si dragostea fata de cei dragi.
Va punem la dispozitie mai multe restaurante cu care colaboram cat si pachete alimentare, coliva, colaci pentru pomenirea celor trecuti in nefiinta. Pentru mai multe detalii in legatura cu organizarea parastaselor, va rugam sa ne contactati prin formularul din pagina de contact sau la unul din telefoanele afisate.

Monumente, Pietre funerare, Fotoceramica

Va putem furniza, la cerere, monumente sau pietre funerare pentru locurile de veci, in cazul in care aveti nevoie de unele noi sau trebuie refacute cele vechi.
De asemenea, puteti veni la noi cu pozele celor dragi pentru a alege dintr-o larga gama de modele de fotoceramica.

Un pas dificil tratat cu discreţie şi bun simţ.